CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Plus Studies

plus studies profile3Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Plus Studies ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2007 από την Αγνή Τσοπάνογλου με αποστολή να προσφέρει ουσιαστικά στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και να αξιοποιήσει τόσο την ακαδημαϊκή της κατάρτιση όσο και την επαγγελματική της εμπειρία στο συγκεκριμένο κλάδο.

Τα μαθήματα μας διεξάγονται σε ένα φιλικό και σύγχρονο περιβάλλον ευρωπαϊκών προδιαγραφών με άνετες κλιματιζόμενες αίθουσες, Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας, Interactive Whiteboard και οτι άλλο απαιτεί η σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη για την διδασκαλία και εκμάθηση των ξένων γλωσσών, προκειμένου να εφοδιάσουμε τους σπουδαστές μας με εκείνα τα προσόντα που θα τους προετοιμάσουν καλύτερα για το μέλλον.

Οι έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι καθηγητές μας, αποτελούνται είτε από πτυχιούχους καθηγητές που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τη γλώσσα που διδάσκουν είτε από καθηγητές που έχουν πτυχίο της αντίστοιχης φιλολογίας, έχουν υγιή και υψηλή συναίσθηση της προσωπικής τους ταυτότητας και συνείδηση της αποστολής τους, γιατί γνωρίζουν την πολύπλευρη αντίληψη για τη διδασκαλία, που μεταμορφώνει τα μαθήματά μας σε ολοκληρωμένη εκπαίδευση και γνώση, πολιτισμική μελέτη και επικοινωνία.

Οι γλώσσες που διδάσκουμε είναι Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Κινέζικα και Ελληνικά για ξένους.

 

...εκεί που η μάθηση γίνεται γνώση και αποδεικνύεται με πτυχία!

 

Φιλοσοφία

plus studies profileΟι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής έχουν αυξηθεί και κυρίως στους χώρους εργασίας, τα τυπικά προσόντα δεν εφοδιάζουν πια τους νέους, ώστε να είναι ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Ζητούμενο είναι και η γνώση στη χρήση της ξένης γλώσσας.

Φιλοσοφία μας αποτελεί η λειτουργική γνώση της γλώσσας στην επικοινωνία και η ρήση: οτι ο καλύτερος τρόπος να μάθει κανείς μια γλώσσα είναι να τη μιλήσει. Κοινή επιδίωξη όλων των συνεργατών μας!

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο εντάσσουμε στη διδασκαλία μας εναλλακτικές μεθόδους και τεχνικές, ώστε να ενθαρρύνουμε τους σπουδαστές μας να συμμετέχουν σε συζητήσεις και να αποκτούν πρακτική δεξιότητα χειρισμού στην ξένη γλώσσα.

Με τον τρόπο αυτό οι σπουδαστές μας εμπεδώνουν γραμματοσυντακτικές δομές και γλωσσικές εκφράσεις και καταφέρνουν να συνθέτουν προτάσεις και μέσα από ομαδικές δραστηριότητες να επικοινωνούν σε πραγματικές συνθήκες, αποκτώντας ουσιαστικά εφόδια που θα τους βοηθήσουν να ξεχωρίσουν και να πετύχουν τους στόχους τους σε επαγγελματικό και ακαδημαϊκό επίπεδο.

 

Αγνή Τσοπάνογλου

Diplom Deutsch als Fremdsprache / M.A Sprachwissenschaft Ludwig Maximilian Universität München

Δωρεάν Παροχές - Εκπαίδευση χωρίς εμπόδια...

Δωρεάν Αγγλικά για Ενήλικες!

Παρέχουμε δωρεάν εντατικά δίμηνα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες που οδηγούν σε αναγνωρισμένη πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας.

Δωρεάν Πληροφορική για Ενήλικες!

Παρέχουμε δωρεάν μαθήματα υπολογιστών για ενήλικες και γονείς μαθητών, που οδηγούν σε πιστοποίση αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ.

Δωρεάν Βιβλία!

Προσφέρουμε δωρεάν τα βιβλία για τις τάξεις Α Junior - D Class.

 

TOP
X

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου www.plusstudies.gr συμπεριλαμβανομένων εκδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς ανεγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.

Συνεπώς απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της δικαιούχου της ιστοσελίδας www.plusstudies.gr, του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.