CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Ο καλύτερος τρόπος να μάθει κανείς μια γλώσσα είναι να τη μιλήσει!

 

Δημοφιλείς Γλώσσες:

 • Αγγλικά
 • Γερμανικά
 • Γαλλικά
 • Ιταλικά
 • Ισπανικά

Το κλειδί της επιτυχίας μας:

 • Οργάνωση με πλήρη κάλυψη, απόλυτα προκαθορισμένης διδακτικής ύλης και σταθερό ετήσιο πρόγραμμα.
 • Αγάπη για το αντικείμενο εργασίας μας και την πνευματική ανάπτυξη των μαθητών μας.
 • Εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας χαρακτηρίζει χρόνια τώρα τη σχέση μας με τους μαθητές και τους γονείς τους.
 • Υπευθυνότητα στην εκπλήρωση όσων αναφέρουμε χωρίς "εμπορικά τεχνάσματα".
 • Επιβράβευση του κόπου των παιδιών με διοργάνωση εορτών, θεατρικών παραστάσεων, εκδρομών κλπ.

 

The only thing that interferes with my learning is my education.

Albert Einstein

 

 

 

 

 

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με σχεδιασμό και εκπαιδευτικό επαγγελματισμό:

Η ποιότητα είναι το ζητούμενο κάθε παρεχόμενης εκπαιδευτικής υπηρεσίας στο Plus Studies.

 

Γι΄αυτό και έχουν αναπτυχθεί μηχανισμοί διασφάλισης αυτής όπως:

 • Η ύπαρξη δύο καθηγητών σε κάθε τμήμα (που εγγυάται ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση στον τομέα του καθενός).

 • Η αξιολόγηση των καθηγητών και του μαθήματος από τους σπουδαστές.

 • Η αξιολόγηση των σπουδαστών από τους καθηγητές (για να προταθούν λύσεις στην περίπτωση που εντοπιστούν αδυναμίες και κενά) με έκθεση που λαμβάνει η διευθύντρια του εκπαιδευτηρίου.

 • Η λεπτομερής καταγραφή των στόχων που γίνονται εξ αρχής γνωστοί στους σπουδαστές ώστε να μπορούν οι ίδιοι να αξιολογούν και να ελέγχουν την πρόοδο που συντελείται.

περισσότερα

Σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, οι μαθητές μαθαίνουν ευκολότερα. Καθοριστικό ρόλο για ένα ευχάριστο περιβαλλόν μάθησης παίζει η σχέση μεταξύ καθηγητή και μαθητή.

Ως εκ τούτου, η επιλογή τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια και με βάση την επιστημονική τους κατάρτιση και την εμπειρία διδασκαλίας μέσα στην αίθουσα.

 

Η ομάδα των εκπαιδευτικών μας αποτελείται:

 • είτε από καθηγητές που έχουν ως μητρική τους γλώσσα τη γλώσσα που διδάσκουν
 • είτε από καθηγητές που έχουν πτυχίο της αντίστοιχης φιλολογίας

περισσότερα

Δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία και εκπαιδευτικό υλικό

 

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Plus Studies η εκπαιδευτική διαδικασία δεν ολοκληρώνεται στα εβδομαδιαία μαθήματα.

Στους σπουδαστές μας παρέχουμε «extra υποστήριξη» ενισχύοντας την προσπάθεια τους για τη ταχύρυθμη και αποτελεσματική εκμάθηση της ξένης γλώσσας και για όποιον το επιθυμεί προσφέρουμε δωρεάν τις παρακάτω εκπαιδευτικές υπηρεσίες:

 • Plus γραμματική
 • Τις γραπτές και προφορικές προσομοιώσεις
 • Workshops
 • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

 

περισσότερα

Για τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών ο ρόλος του καθηγητή είναι αναντικατάστατος, ωστόσο οι σύγχρονες τεχνολογίες διευκολύνουν και συμπληρώνουν το διδακτικό έργο.

 

e-Book: Ο ηλεκτρονικός βοηθός μελέτης

Το κέντρο ξένων γλωσσών Plus Studies προμηθεύει δωρεάν στους μαθητές της Αγγλικής γλώσσας τα e–Books. Eνα μοναδικό εργαλείο για την μεθοδική εξάσκηση της ύλης που διδάσκεται στο σχολείου και ταυτόχρονα τη διασκεδαστική προετοιμασία του μαθητή στο σπίτι.

 

περισσότερα

Επενδύσαμε στη στέγαση του κέντρου μας σε ένα νεόδμητο κτίριο στο κέντρο του Περιστερίου, σεβόμενοι τις ανάγκες των σπουδαστών μας για μάθηση σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον που θα τους προσφέρει ηρεμία και συγκέντρωση.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Plus Studies διαθέτει 7 λειτουργικές, σύγχρονες και κλιματιζόμενες αίθουσες, πλήρως εξοπλισμένες με νέες τεχνολογίες και μέσα διδασκαλίας (projectors, διαδραστικούς πίνακες και εργαστήρι με υπολογιστές), διαμορφωμένες και διακοσμημένες κατάλληλα, έτσι ώστε σε ένα ευχάριστο περιβάλλον να επιτυγχάνεται η βέλτιστη δυνατή μαθησιακή εμπείρια.

 

Δείτε φωτογραφίες από όλες τις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτηρίου...

 

περισσότερα

Διαδικτυακή Κοινότητα PLUS CLUB

 

Η ραγδαία ανάπτυξη των τεχνολογιών της πληροφορικής και του internet τα τελευταία χρόνια, έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη εφαρμογών που είναι σε θέση να υποστηρίξουν «ψηφιακά» τη μαθησιακή διαδικασία και συμπεριφορά των εκπαιδευόμενων σε διάφορες βαθμίδες και αντικείμενα εκπαίδευσης.

Το Plus Studies έχει αναπτύξει μιά διακτυακή κοινότητα Plusclub που περιλαμβάνει μια πλατφόρμα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που στοχεύουν στην απλούστευση, ενίσχυση και επιτάχυνση της προσπάθειας που κάνουν οι σπουδαστές μας για να μάθουν μιά ξένη γλώσσα. Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης και παρακολούθησης της εκπαιδευτικής πορείας.

 

περισσότερα

Μέθοδος Plus Studies για Παιδιά

Κάθε παιδί έχει ιδιαίτερες ανάγκες κατά την διαδικασία μάθησης. Σε μια πρώτη προσωπική συνάντηση με την υπευθύνη του σχολείου, μπορείτε να μας γνωρίσετε και να αποφασίσουμε από κοινού ποια είναι η καλύτερη λύση για το παιδί σας. Με βάση αυτή την προσωπική συνάντηση και μια λεπτομερή αξιολόγηση των δεξιοτήτων μάθησης του παιδιού σας

περισσότερα

 

Μέθοδος Plus Studies για Ενήλικες

Θεωρούμε ότι όποιος θέλει να μάθει μία ξένη γλώσσα, στηρίζεται στην μητρική του, για να μπορέσει να διεισδύσει στο μηχανισμό της γλώσσας που διδάσκεται καθώς είναι αυτή που αποτελεί την βάση για την εκμάθηση, αφού το να μάθεις μία ξένη γλώσσα σημαίνει να δημιουργείς καινούργιες γλωσσολογικές συνήθειες, οι οποίες συγκρούονται συχνά με αυτές που κατέχεις ήδη στην μητρική σου γλώσσα.

περισσότερα

Δωρεάν Παροχές - Εκπαίδευση χωρίς εμπόδια...

Δωρεάν Αγγλικά για Ενήλικες!

Παρέχουμε δωρεάν εντατικά δίμηνα μαθήματα Αγγλικών για ενήλικες που οδηγούν σε αναγνωρισμένη πιστοποίηση της αγγλικής γλώσσας.

Δωρεάν Πληροφορική για Ενήλικες!

Παρέχουμε δωρεάν μαθήματα υπολογιστών για ενήλικες και γονείς μαθητών, που οδηγούν σε πιστοποίση αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ.

Δωρεάν Βιβλία!

Προσφέρουμε δωρεάν τα βιβλία για τις τάξεις Α Junior - D Class.

 

TOP
X

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου www.plusstudies.gr συμπεριλαμβανομένων εκδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς ανεγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.

Συνεπώς απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της δικαιούχου της ιστοσελίδας www.plusstudies.gr, του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.