CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτική διδασκαλία

ΔΩΡΕΑΝ ενισχυτική διδασκαλία

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Plus Studies η εκπαιδευτική διαδικασία δεν ολοκληρώνεται στα εβδομαδιαία μαθήματα. Στους σπουδαστές μας παρέχουμε «extra υποστήριξη»

ενισχύοντας την προσπάθεια τους για τη ταχύρυθμη και αποτελεσματική εκμάθηση της ξένης γλώσσας και για όποιον το επιθυμεί προσφέρουμε δωρεάν τις παρακάτω εκπαιδευτικές υπηρεσίες:

 

Ενισχυτική διδασκαλία σημαίνει έμπρακτη βοήθεια στην προσπάθεια που κάνουν οι σπουδαστές μας για την εκμάθηση και πιστοποίηση της ξένης γλώσσας. Όλες αυτές οι υπηρεσίες για τους σπουδαστές του Plus Studies διατίθενται δωρεάν! 

Αγνή Τσοπάνογλου

 

 

 

logo iconPlus γραμματική

enisxytiki-didaskalia-peristeriΠρόκειται για εντατικά, δίωρα μαθήματα με διδακτικό στόχο την επανάληψη και εμπέδωση γραμματοσυντακτικών δόμων στην ξένη γλώσσα. Τα μαθήματα αυτά απευθύνονται σε σπουδαστές που έχουν κενά στη γραμματική από προηγουμένες τάξεις ή σε όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν με την ξένη γλώσσα ύστερα από μακροχρόνια διακοπή.

Οι συμμετέχοντες φρεσκάρουν τις γνώσεις τους, καλύπτουν κενά και αποκτούν με αυτό τον τρόπο καλύτερες βάσεις για να ανταπεξέλθουν πιο άνετα στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

Τα οργανωμένα αυτά μαθήματα διεξάγονται για δύο συνεχείς βδομάδες πριν την έναρξη του κανονικού προγράμματος παρακολούθησης και των μαθημάτων της τάξης.

 

logo iconΤις γραπτές και προφορικές προσομοιώσεις

Πρόκειται για προφορικές και γραπτές εξετάσεις που προσομοιάζουν με τις επίσημες γραπτές και προφορικές δοκιμασίες για την απόκτηση ενός πτυχίου. Οι εξετάσεις αυτές απευθύνονται σε όσους παρακολουθούν ένα τμήμα προετοιμασίας πτυχίου.

kentro xenon glosson peristeriΟι υποψήφιοι σπουδαστές εξετάζονται στα προφορικά από δύο εξεταστές, η εξέταση ηχογραφείται για την προσωπική αξιολόγηση από τον ίδιο το μαθητή. Τα ηχητικά αρχεία αποθηκεύονται στην προσωπική ηλεκτρονική καρτέλα κάθε σπουδαστή, απ΄ όπου μπορεί να τα κατεβάσει (βλέπε Plus Club).

Στόχος μας είναι οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι να αξιολογήσουν τις επιδόσεις τους σε πραγματικές συνθήκες εξετάσεων και να εξοικειωθούν σταδιακά με τις απαιτήσεις και τη διαδικασία των εξετάσεων, να αποκτήσουν τη σιγουρία που χρειάζονται και να πετύχουν.

 

logo iconΤα Workshops για την γραπτή και προφορική εξάσκηση της ξένης γλώσσας

Πρόκειται για μια σειρά ειδικών μαθημάτων με διδακτικό στόχο τη βελτίωση του γραπτού λόγου και της σωστής προφοράς στην ξένη γλώσσα.

xenes-glosses-peristeriΤο Workshop για την γραπτή εξάσκηση απευθύνεται στους σπουδαστές όλων των επιπέδων και ειδικότερα σε όσους έχουν δυσκολίες στη σύνταξη ενός κειμένου και χρειάζονται ενίσχυση από καθηγητή για να ανταπεξέλθουν.

Το Workshop για τη σωστή προφορά αφορά κυρίως αρχάριους σπουδαστές που νιώθουν πως χρειάζονται καθοδήγηση από καθηγητή για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να θέσουν τις σωστές βάσεις στην προφορά των λέξεων.

Ημερομηνίες διεξαγωγής ενισχυτικής διδασκαλίας και τεστ προσομοίωσης

Τα παραπάνω ενισχυτικά μαθήματα και τεστ διεξάγονται σε τακτές ημέρες και ώρες στο εκπαιδευτήριο μας σύμφωνα με το μηνιαίο πρόγραμμα παρακολούθησης και ανακοινώνονται στο διαδίκτυο. Η δήλωση γίνεται ηλεκτρονικά (βλέπε plus club).

 

logo iconΔωρεάν εκπαιδευτικό υλικό

plus studies peristeriΠρόκειται για ποικίλο εκπαιδευτικό υλικό σε συνδυασμό με σύγχρονα εκπαιδευτικά εγχειρίδια που εντάσσεται συντονισμένα τόσο στα τμήματα των αρχαρίων, όσο και των πτυχίων, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των σπουδαστών μας, στις ιδιαίτερες γλωσσικές δυσκολίες που προκύπτουν στις τάξεις και στις απαιτήσεις των εξετάσεων.

 

 

Τελευταία Νέα & Προσφορές

VIEW ALL-
 • Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας… και τις γνώσεις σας στα Αγγλικά!!
  28 Φεβρουαρίου 2018 , ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
  Εμπλουτίστε το βιογραφικό σας… και τις γνώσεις σας στα Αγγλικά!!
  μονο με 220 ευρώ!!! "Επιχειρήσεις, κυβερνητικοί οργανισμοί σε περισσότερες από 90 χώρες...
  Περισσότερα +
 • ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
  26 Φεβρουαρίου 2018 , Εκδηλώσεις
  ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
  Το Πάσχα πλησιάζει και εμείς προετοιμαζόμαστε καταλλήλως με πολύ φαντασία και δημιουργικότητα!!!...
  Περισσότερα +
 • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ
  14 Φεβρουαρίου 2018 , Νέα
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ
  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ Η Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου γιορτάζεται κάθε χρόνο 13 Φεβρουαρίου ,...
  Περισσότερα +
TOP
X

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου www.plusstudies.gr συμπεριλαμβανομένων εκδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς ανεγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.

Συνεπώς απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της δικαιούχου της ιστοσελίδας www.plusstudies.gr, του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.