CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Δωρεάν ταχύρυθμα τμήματα Αγγλικών για Ενήλικες

prosfores en

Tο PLUS STUDIES για το σχολικό έτος 2017/2018 προσφέρει δωρεάν δίμηνα εντατικά  μαθήματα Αγγλικών σε ενήλικες.

Βελτιώστε και πιστοποιήστε τα Αγγλικά σας με τη Μοναδική Εκπαιδευτική Παροχή του Plus Studies!

 

 

 

Αναλυτική περιγραφή Προγραμμάτων

 • Ο Εκπαιδευτικός Κύκλος για τα Αγγλικά είναι Διάρκειας 2 μηνών και τα Μαθήματα 1 Δίωρο (30 μαθήματα) κάθε εβδομάδα σε συνδυασμό με απεριόριστη online εξάσκηση στο ψηφιακό σχολείο plus studies.

 • Τα μαθήματα παραδίδονται από εξειδικευμένους καθηγητές Αγγλικών στην επιμόρφωση των ενηλίκων.

 • Δίνεται έμφαση στο in-class-Learning & περιορισμένο Homework για άμεσα και σίγουρα αποτελέσματα.

 • Χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών εγχειριδίων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των ενηλίκων σπουδαστών.

 • Ειδικά προγράμματα πρακτικής εξάσκησης και Προσομοιώσεις των Επίσημων Εξετάσεων για εξάσκηση στις πραγματικές συνθήκες εξέτασης τόσο στα γραπτά όσο και στα προφορικά για εξοικείωση με το test, καταπολέμηση του άγχους εξετάσεων και αποτελεσματικότερο time management την ημέρα της εξέτασης.

 • Ενισχυτική χρήση διδακτικών Multimedia για μεγιστοποίηση της απόδοσης.

 • Δυνατότητα πιστοποίησης των σπουδών σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς.

 

Όροι - προύποθέσεις για την παρακολούθηση των τμημάτωv

 • Αίτηση εγγραφής έχουν δικαίωμα να κάνουν μόνο όσοι είναι άνω των 18 ετών.

 • Πριν την έναρξη των μαθημάτων της Αγγλικής κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή των υποψηφίων σπουδαστών στο κατατακτήριο τεστ.

 • Το κέντρο ξένων γλώσσων Plusstudies έχει δικαίωμα να διακόψει την λειτουργία των τμημάτων εφ'όσον δεν παρακολουθούνται τακτικά από 7-8 τουλάχιστον σπουδαστές.

 • Το κέντρο ξένων γλώσσων Plusstudies διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την φοίτηση οποιουδήποτε έχει γραφτεί και απουσιάσει για περισσότερες από 5 μέρες καθ΄όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

 • Τα έξοδα πιστοποίησης και το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού (διδακτικά βιβλία) δεν περιλαμβάνονται στην παροχή των παραπάνω δωρεάν προγραμμάτων.

 • Οι υποψήφιοι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν μόνο απογευματινό ή βραδινό πρόγραμμα διδασκαλίας.

 •  Για την παρακολούθηση των μαθημάτων της Αγγλικής κρίνεται απαραίτητη η χρήση κωδικού πρόσβασης για την online εξάσκηση (κόστος 30 ευρω) το οποίο προκαταβάλλεται με την αίτηση εγγραφής.

 • Η πρακτική εξάσκηση με τα τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων γίνεται σε ωράριο που επιλέγει ο σπουδαστής, σε συνεργασία με τη Γραμματεία.

Τόπος εκπαίδευσης: Επιδαύρου 34,Περιστέρι 12134 (πλησίον ΜΕΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ).

Τρόπος Εκπαίδευσης: Ολιγομελή τμήματα έως 9 ατόμων με καθηγητή.

 

Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε ανέργους νέους και εργαζόμενους να αποκτήσουν σαν προσόντα πτυχία Αγγλικών αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ.

 

Για να συμμετέχεις στα δωρεάν μαθήματα παρακαλώ συμπλήρωσε την παρακάτω αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα:

 

Όνομα:*
όνομα...

E-mail:*
Email...

Τηλέφωνο:
Τηλέφωνο...

Περιοχή:
Χώρα....

Σεβόμαστε την Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και δεν προωθούμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους.

 

Β. Αλεξάνδρου 88 & Επιδαύρου 34 Περιστέρι, Τ.Κ. 12134 - Τηλ: 210 5777225, 210 5777275

TOP
X

Πνευματικά Δικαιώματα

Το σύνολο του περιεχομένου του Δικτυακού Τόπου www.plusstudies.gr συμπεριλαμβανομένων εκδεικτικά και όχι περιοριστικά των κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας (copyright) και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας με εξαίρεση τα ρητώς ανεγνωρισμένα και αναφερόμενα πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων.

Συνεπώς απαγορεύεται ρητά η εν όλω ή εν μέρει, εξ ολοκλήρου ή περιληπτικά, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, έκθεση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή του πρωτοτύπου ή αντιτύπων αυτού, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση, διασκευή ή η καθ’ οιονδήποτε τρόπο προσαρμογή του, η παρουσίαση δημοσίως ή ιδιωτικώς χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη συναίνεση της δικαιούχου της ιστοσελίδας www.plusstudies.gr, του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας.